Slide One
Image is not available
Over mij
Masterclass
Slide One
Image is not available
Over mij
Masterclass
Schermafbeelding 2018-01-27 om 17.34.25

Workshop: Zoet, zoeter, zoetst!

Alles over suiker
Suiker, je kunt er behoorlijk verzot op zijn. Verslaaft hoor ik vrouwen vaak zuchten. “De zin naar zoet is niet te weerstaan en als ik eenmaal begin dan kan ik niet meer stoppen.” of “Een stukje chocolade? Die hele reep moet op!” en “Ik hoor de koekjes me gewoon roepen vanuit de kast, ik weet dat ze daar liggen en moet ze gewoon opeten, anders heb ik geen rust.”
Per jaar krijgen we gemiddeld 44 kilo suiker per persoon binnen. Natuurlijk er zitten ook suikers in fruit en groente, maar zelfs als we die eraf trekken houden we per persoon zo’n 26 kilo aan toegevoegde suikers over. En dat is teveel!
Maar hoe we aan zo’n berg suiker komen weten we vaak niet. Want heel veel producten waarvan je het niet verwacht bevatten ook suiker en dus krijg je vaak ongemerkt meer suiker binnen dan je denkt. Zelfs als je op de verpakking kijkt wat er in een product zit kom je vaak nog bedrogen uit, want fabrikanten gebruiken heel wat namen voor dat witte spul.
Wil jij nu voor eens en voor altijd van je suikerverslaving af en wil je weten hoe het precies zit met suiker, koolhydraten en gezond eten? dan ben je van harte welkom op de workshop: Zoet, zoeter, zoetst. Alles over suiker. Op 9 maart van 9.30-12.30 zal alles in het teken staan van suiker en na afloop ga je met een gericht plan naar huis terug.  De investering voor deze ochtend bedraagt €47,- ben je al cliënt van het Voedingsadviescentrum Zwolle dan betaal je maar €37,-