Slide One
Image is not available
Over mij
Werkwijze
Slide One
Image is not available
Over mij
Werkwijze
Schermafbeelding 2017 10 18 om 16.00.28

Onze werkwijze

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen  doe ik waar ik het best in ben, jou op individuele basis begeleiden. Ik geloof namelijk in aandacht en persoonlijk en tijdens een individueel traject kan ik jou die aandacht geven en kunnen we samen naar jouw persoonlijke situatie kijken.

-Individuele begeleiding

  • Keuze uit 3 maanden of 6 maanden traject
  • Ook via facetime of Skype mogelijk
  • Persoonlijk en gericht op jouw situatie.
  • Een uitgebreide voedingsanalyse en gericht advies.

Klik op de bovenstaande groene link om meer te lezen over de individuele begeleiding.

garden-2387645_1920

Kinderen en jongeren

Ook voor kinderen en jongeren kan gewicht een probleem zijn. Ik ben gespecialiseerd op Kind en Voeding, ben kindercoach en heb ook de bijscholing voor kinderen met ASS en/of AD(H)D gevolgd. Daarnaast heb ik de methode Spruitjes en Zo! ontwikkeld en leidt ik andere professionals op als kindereetcoach. Dus ook voor kinderen en jongeren ben je bij mij op de juiste plaats. Klik op de link voor meer informatie.

Twijfel je nog? Niet doen!

Zit jij niet lekker in je vel, of zie je dat je kind worstelt met het gewicht. trek dan aan de bel, want er is echt een oplossing en die oplossing wil ik je graag laten zien. Neem zelf de verantwoordelijkheid voor je levenskwaliteit en de levenskwaliteit van je kinderen, 80% van alle klachten zijn namelijk aan leefstijl gerelateerde klachten. Voeding is wat mij betreft de basis. Maak nu een afspraak en start met afvallen met gezond verstand.

Liever niet iedere week een afspraak en wegen maar lekker thuis aan de slag. Dat kan ook. Samen met Margot Hartung schreef ik onder de naam Dubbel Geluk coaching een handig boek. Thuis werken aan je eetpatroon en gewicht maar niet alleen!

cherries-1503974_1920

Het is tijd om aan de slag te gaan. Je hoeft niet meer bang te zijn.

-niet voor falen

-niet voor afzien

-niet voor de weegschaal

 

Ik snap dat je denkt, “Ja, het zal. Geen dieet en wel afvallen…” Maar het kan echt! Gewoon eten, een goede relatie met eten opbouwen en je mindset op de juiste stand, dat zijn allemaal zaken die jou gaan helpen je doel succesvol te behalen.

Geen angst voor een terugval, want ook daar gaan we aan werken. Ik ga je leren wat je in moeilijke situaties kunt doen, zodat jij een plan hebt en deze situaties voor jou geen valkuilen meer zijn.

Niet denken, “Dat kan ik niet…” Want je kunt het wel! Samen gaan we aan de slag, ook met je belemmerende gedachtes. Juist daarmee! Want maar liefst 90% van je succes wordt bepaald door je mindset. Geen wonder dus dat ik dit voor jou belangrijk vind.

Ik beloof je geen gouden bergen, geen 10 kilo gewichtsverlies in twee weken tijd. Want dat is niet realistisch. Maar ik beloof je wel dat je gaat afvallen. Dat je je doel gaat behalen. Dat je weer lekker in je vel komt te zitten, dat je een gezonde relatie kunt hebben met eten. Ik geef om jou en ik gun jou een leven zonder dieet. Een leven vol zelfvertrouwen. Ik leef met je mee en ik motiveer je keer op keer. Omdat ik weet hoe belangrijk dit voor je is, het succesvol behalen van je doel. Ik weet ook dat het niet altijd gemakkelijk is. Maar samen gaan we het doen!