Slide One
Image is not available
Over mij
Werkwijze
Slide One
Image is not available
Over mij
Werkwijze
Schermafbeelding 2017 10 18 om 16.00.28

Benieuwd naar onze werkwijze?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn er een aantal mogelijkheden, zowel op individuele basis als ook in groepsverband:

-Individuele begeleiding

Voor iedereen die liever persoonlijk met mij aan de slag gaat en niet in een groep is er uiteraard ook de mogelijkheid om een individueel traject te volgen. Persoonlijk en gericht op jouw situatie. Een uitgebreide voedingsanalyse en gericht advies. Klik op de bovenstaande groene link om meer te lezen over de individuele begeleiding.

 

garden-2387645_1920
garden-2387645_1920

De Afvalclub Zwolle

Liever samen met anderen aan de slag? Dat kan, de afvalclub is een kleine groep vrouwen die wekelijks bijeenkomen om gezamenlijk te werken aan hun eetpatroon en gewicht. Iedere week is er een weegmoment en worden er weekmenu’s met recepten uitgedeeld. Er zijn 3 groepen waarbij je kunt aansluiten. Klik op de bovenstaande groene link om meer te lezen over de Afvalclub Zwolle.(vanwege de corona crisis is individuele begeleiding op dit moment alleen online mogelijk)

Kinderen en jongeren

Ook voor kinderen en jongeren kan gewicht een probleem zijn. Ik ben gespecialiseerd op Kind en Voeding, ben kindercoach en heb ook de bijscholing voor kinderen met ASS en/of AD(H)D gevolgd. Daarnaast heb ik de methode Spruitjes en Zo! ontwikkeld en leidt ik andere professionals op als kindereetcoach. Dus ook voor kinderen en jongeren ben je bij mij op de juiste plaats. Klik op de link voor meer informatie.

-Waardevolle vrouwen online traject

Liever niet iedere week een afspraak en wegen maar lekker thuis aan de slag. Dat kan ook. Ontvang iedere week een weekmenu in je mailbox. Iedere week nieuwe en heerlijke recepten, die iedereen binnen je gezin gaat waarderen. Iedere week een filmpje van mij persoonlijk en een opdracht die je dichter naar je doel toebrengt. Thuis werken aan je eetpatroon en gewicht maar niet alleen! Klik op de bovenstaande groene link om meer te lezen over Afvallen online.

Twijfel je nog? Niet doen!

Zit jij niet lekker in je vel, of zie je dat je kind worstelt met het gewicht. trek dan aan de bel, want er is echt een oplossing en die oplossing wil ik je graag laten zien. Neem zelf de verantwoordelijkheid voor je levenskwaliteit en de levenskwaliteit van je kinderen, 80% van alle klachten zijn namelijk aan leefstijl gerelateerde klachten. Voeding is wat mij betreft de basis. Maak nu een afspraak en start met afvallen met gezond verstand.

cherries-1503974_1920

Het is tijd om aan de slag te gaan. Je hoeft niet meer bang te zijn.

-niet voor falen

-niet voor afzien

-niet voor de weegschaal

 

Ik snap dat je denkt, “Ja, het zal. Geen dieet en wel afvallen…” Maar het kan echt! Gewoon eten, een goede relatie met eten opbouwen en je mindset op de juiste stand, dat zijn allemaal zaken die jou gaan helpen je doel succesvol te behalen.

Geen angst voor een terugval, want ook daar gaan we aan werken. Ik ga je leren wat je in moeilijke situaties kunt doen, zodat jij een plan hebt en deze situaties voor jou geen valkuilen meer zijn.

Niet denken, “Dat kan ik niet…” Want je kunt het wel! Samen gaan we aan de slag, ook met je belemmerende gedachtes. Juist daarmee! Want maar liefst 90% van je succes wordt bepaald door je mindset. Geen wonder dus dat ik dit voor jou belangrijk vind.

Ik beloof je geen gouden bergen, geen 10 kilo gewichtsverlies in twee weken tijd. Want dat is niet realistisch. Maar ik beloof je wel dat je gaat afvallen. Dat je je doel gaat behalen. Dat je weer lekker in je vel komt te zitten, dat je een gezonde relatie kunt hebben met eten. Ik geef om jou en ik gun jou een leven zonder dieet. Een leven vol zelfvertrouwen. Ik leef met je mee en ik motiveer je keer op keer. Omdat ik weet hoe belangrijk dit voor je is, het succesvol behalen van je doel. Ik weet ook dat het niet altijd gemakkelijk is. Maar samen gaan we het doen!