Slide One
Image is not available
Over mij
Waardevolle vrouwen
Slide One
Image is not available
Over mij
Waardevolle vrouwen
Schermafbeelding 2017 10 18 om 16.22.38

 

Alle vrouwen zijn waardevol, ze zien het alleen zelf niet altijd. Te lang geloven ze de onzin die hen wordt verteld, de onzin die ze horen zelfs in hun eigen hoofd. Jij bent het niet waard, jij kunt het niet. Ook ik was zo’n vrouw. Jarenlang werd ook mij vertelt dat ik het niet kon, door anderen maar ook door mijzelf op den duur. Ik geloofde dat ik er niet toe deed. Ik geloofde het, en ging ernaar handelen. Ik voelde me vreselijk en onzeker.

Maar ze hadden het mis, ikzelf had het mis. Ik kan het wel, ik kan het en ik doe het. Ik heb afscheid genomen van degene die mij kwetsen en klein hielden. Letterlijk van degene die het zeiden maar ook van het belemmerende stemmetje in mijn hoofd. Ik ging hard aan het werk, met mijn mindset. Stapje voor stapje werd ik sterker, ging ik geloven in mijn eigen kracht en mijn eigen kunnen. Ik ben nu sterker dan ooit, gelukkiger. Ik weet dat ik zoveel meer kan dan ik ooit dacht, dat er zoveel meer mogelijk is dan ik ooit had gedacht. Ik maak mijn eigen keuzes en dat voelt heerlijk.

Ook jij kunt je mindset veranderen! Er zit zoveel meer in je dan je nu misschien denkt. Je bent in staat bergen te verzetten. Er zit een oerkracht in je die je niet voor mogelijk houdt. Een schat aan mogelijkheden, kwaliteiten en je doet niemand een plezier om ze verborgen te houden. Jezelf niet, maar ook je omgeving niet. Je kinderen, je partner, iedereen die je lief is heeft er baad bij dat jij uit je schulp kruipt. Laat jezelf zien. Laat de wereld zien dat jij er jij bent.

yogurt-1786329_1920

Speciaal voor jou doe ik wat ik doe, werk ik aan mooie programma’s en trajecten. Om jou te laten stralen. Om ervoor te zorgen dat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Want dat verdien je! Verstop jezelf niet langer maar zet die eerste stap. Je kunt het, omdat de kracht allang in je zit. Ik help je graag verder.

Je wilt niet de rest van je leven deze strijd voeren. Je wilt je niet de rest van je leven zo blijven voelen. Je wilt gelukkig zijn, stralen. Je zeker voelen, de baas zijn over je eetgedrag, de controle hebben. Lekker in je vel zitten.

Verandering betekent investeren. Ben jij bereid te investeren, in tijd, in je lichaam, in je gedrag? Ben jij bereid hard te werken? Voor je gezondheid, voor jezelf? dan ben ik er voor je, want alleen hoef je het zeker niet te doen. Ik help je graag om weer lekker in je vel te zitten.