Over mij
Image is not available
Over mij
Over mij
Over mij
Image is not available
Over mij
Over mij
Schermafbeelding 2017 10 18 om 15.04.46

 

lekker in je vel zitten is belangrijk. Op moeilijke momenten dat niet lekker in je vel zit gaat alles moeilijker. Lekker in je vel zitten is voor mij persoonlijk heel belangrijk, omdat ik ook weet hoe het is als ik niet lekker in mijn vel zit. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om lekker in hun vel te zitten. Om tevreden te zijn met zichzelf en met hun lichaam. Om trots op zichzelf te zijn en trots op hun lichaam. Gewicht en eetgedrag spelen een grote rol in het leven van heel veel vrouwen.

Ze worstelen met dat gewicht en eetpatroon. Zijn de grip op hun gedrag en gewicht kwijt. Volgen dieet na dieet zonder het zo gewenste resultaat. Er zijn vrouwen die hun halve leven op dieet zijn. Letterlijk soms hun halve leven, want gemiddeld is een vrouw zo’n 32 jaar van haar leven aan het lijnen. Tijdens mijn werk als gewichtsconsulent ben ik iedere keer weer geraakt door de verhalen van deze vrouwen. Hoe veel zij doen en laten om hun doel te bereiken. Het doorzettingsvermogen, het afzien en hun frustraties. Want helaas worden de doelen heel vaak niet gehaald. Ondanks alle moeite en inzet. Dat komt omdat veel vrouwen zich enkel richten op het afvallen zelf. Ze kiezen voor een dieet. Ja, ze vallen af, maar de verloren kilo’s blijven er niet af. Sterker nog, ze komen vaak weer meer aan dan dat ze waren afgevallen. Hoe frustrerend is dat?

Voor mij is het belangrijk dat iedere vrouw zicht prettig voelt in haar lijf. Dat jij je goed voelt en dat je tevreden bent over je lichaam. Dat is voor mij de drijfveer om dit werk te doen. Want lekker in je vel zitten dat gun ik iedereen! De opluchting die ik zie op de gezichten als het lukt, als de eerste kilo’s eraf zijn. De glimlach die weer verschijnt en de angst die verdwijnt. Daar doe ik het voor! Geen enkele vrouw zou bang moeten zijn voor eten of de weegschaal, jij ook niet!

Schermafbeelding 2017 10 18 om 15.20.28

Al zo’n tien jaar begeleid ik vrouwen naar een ontspannen en gezond eetpatroon en een daarbij horend gezond gewicht. In die jaren heb ik een methode ontwikkeld die werkt. Al mijn expertise en ervaringen heb ik in deze methode gestopt, zodat ik het beste van mijzelf aan jou kan geven. Opdat jij je doel echt gaat bereiken. Ik richt me niet alleen op het eten, maar ook op je gedrag en je mindset. Want je mindset is voor 90% bepalend voor het succesvol behalen van je doel. Het gaat om liefde voor jezelf, het gaat om jezelf het waard vinden. Jezelf het gunnen. Maar daarnaast is het ook gewoon belangrijk dat je inzicht krijgt in wat je nu doet zodat je dingen die mis gaan kunt veranderen. Op die manier gaan we samen voor een blijvend resultaat. Minder gewicht, op jouw manier. Geen dieet, je mag alles eten dat je wilt er zijn geen beperkingen. Ik doe niet mee aan hypes of modegrillen. Ik richt me op wat echt werkt, namelijk een blijvende gedragsverandering zodat jij de rest van je leven blijvend een gezond gewicht kunt behouden.

Daarom, alleen bij het Voedingsadviescentrum Zwolle:

  • Persoonlijk en oplossingsgericht
  • Naast persoonlijke begeleiding ook online ondersteuning
  • Altijd een manier van begeleiding die bij jou past
  • Altijd en iedere week een weekmenu
  • Filmpjes om je te motiveren
  • Opdrachten om je in actie te zetten
  • Gezinsvriendelijke recepten
  • Geen dieet, maar een blijvende oplossing

Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.