Slide One
Image is not available
Over mij
Ons boek
Slide One
Image is not available
Over mij
Ons boek
VOE_200122_banners_02_Pagina_02 1

Ons boek

Afvallen, we denken vaak dat het over ons lichaam gaat maar dat is een misverstand. Afvallen gaat over je mindset, je gedachtes over jezelf en over eten. Dat bepaalt je gedrag en je gedrag is wat voor extra kilo’s heeft gezorgd. Wil je afvallen dan moet je dus daar beginnen waar het noodzakelijk is, bij je mindset! En dat is precies waar wij ons op richten.

Speciaal voor jou schreven wij een handig boek, een boek dat je stap voor stap in actie zet. Want laten we heel eerlijk zijn, het gaat niet om weten, maar om doen! Want jij weet echt wel dat een appel gezond is en een reep chocolade een stuk minder… Alleen, waarom kies je toch telkens weer voor die reep en laat je die appel staan?

Je mindset is super belangrijk en zelfs voor meer dan 95% bepalend of jij wel of niet succesvol zal gaan zijn. Niet zo gek dus dat we in ons boek iets meer tijd aan je mindset besteden dan aan eten. Sterker nog, we gaan je in het boek helemaal niet vertellen wat je moet eten of moet laten staan en we richten ons ook niet specifiek op de kilo’s en de weegschaal. Wel geven we je inzicht in je eigen gedrag en gaan we met dat gedrag aan de slag.

Want je gedrag bepaald het gewicht op die weegschaal, en je gedrag wordt weer bepaalt door je gedachtes en overtuigingen (je mindset). Wil je het getal op de weegschaal dus veranderen, dan moet je bij het begin starten: Je mindset.

Met ons boek haal je een complete cursus in huis want naast informatie, tips en uitdagende opdrachten staan er ook linkjes in naar filmpjes van ons waarin we je meer uitleg geven, motiveren en aanmoedigen.