Slide One
Image is not available
Over mij
Individuele begeleiding
Slide One
Image is not available
Over mij
Individuele begeleiding
Schermafbeelding 2017 10 18 om 16.11.31

Lekker in je vel zitten dat is wat je graag wilt. Je echt goed voelen, energie hebben en blij zijn met je lijf en jezelf.  Maar dat is niet hoe je je nu voelt, want nu zit je beslist niet lekker in je vel. Je eet niet de juiste dingen en je hebt niet niet het gevoel  dat je grip op je voeding en gedrag hebt. Ik kan je helpen en er zijn diverse manier waarop ik dat kan doen. Er is altijd een manier die bij jou en je wensen past. Passend ook bij jou manier van leven, want alleen op die manier gaat het je lukken om je doel te behalen en om weer lekker in je vel te zitten.

Jarenlang begeleid ik al vrouwen die worstelen met hun gewicht. Tijdenlang deed ik dat één op één en ook in groepen. Tijdrovend voor zowel mij als mijn cliënten. Daarom werk ik nu anders. Het boek is de basis en ik raad je aan deze aan te schaffen en lekker aan de slag te gaan. Want heel eerlijk, je kunt het echt zelf! Maar mocht je me toch nodig hebben dan ben ik er, je bent welkom voor een kop koffie of thee en individuele begeleiding is nog steeds mogelijk, maar alleen op de vrijdagen en alleen als je heel gemotiveerd bent. Dat klinkt misschien hard maar een coachingtraject is een marathon en geen sprint. Het kan tijd kosten om alles wat je leert tijdens een sessie te verwerken en toe te passen in het dagelijks leven. Bovendien kost een traject je niet alleen tijd maar ook energie. Als je op zoek bent naar een ‘Quick Fix’ dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar een definitieve oplossing voor je probleem dan wel.

Bedenk, coaching is een investering in jezelf die invloed kan hebben op de rest van je leven! Aan jezelf werken is het grootste geschenk wat je jezelf kunt geven.

Bel me gerust om iets in te plannen of gebruik het contactformulier.

breakfast-2367097_1920