Slide One
Image is not available
Over mij
Individuele begeleiding
Slide One
Image is not available
Over mij
Individuele begeleiding
Schermafbeelding 2017 10 18 om 16.11.31

Lekker in je vel zitten dat is wat je graag wilt. Je echt goed voelen, energie hebben en blij zijn met je lijf en jezelf.  Maar dat is niet hoe je je nu voelt, want nu zit je beslist niet lekker in je vel. Je eet niet de juiste dingen en je hebt niet niet het gevoel  dat je grip op je voeding en gedrag hebt. Ik kan je helpen en er zijn diverse manier waarop ik dat kan doen. Er is altijd een manier die bij jou en je wensen past. Passend ook bij jou manier van leven, want alleen op die manier gaat het je lukken om je doel te behalen en om weer lekker in je vel te zitten.

 

Liever eerst even kennis maken? Dat kan, je bent altijd welkom. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek bekijken we samen de mogelijkheden en wensen die er zijn. Naast een kop koffie of thee krijg je ook een lichaamsanalyse aangeboden. Bel me gerust om iets in te plannen of gebruik het contactformulier.

Lekker in je vel basis

Je hebt het druk en ja, je wilt echt afvallen maar het lukt je simpelweg niet om er tijd voor te maken.Wekelijks afspreken is gewoon geen optie voor je. Speciaal voor jou heb ik lekker in je vel basis ontwikkeld. Een dag actief aan de slag. Een dag helemaal in het teken van jouw eetpatroon, jouw wens om af te vallen en jouw doel. Doordat we samen een complete dag investeren kunnen we direct mooie stappen maken. Lees hier waarom deze dag voor jou interessant is en wat je zal opleveren.

Lekker in je vel intensief

Je wilt afvallen en daar wil je graag hulp bij. Je wilt niet meer op dieet en je wilt graag de stok achter de deur want dat heb jij nodig om verder te komen. Ik kan je helpen. Tijdens dit drie maanden durend traject gaan we samen intensief aan de slag met jouw eetpatroon en jouw doel. Lees hier waarom dit traject voor jou de oplossing is en hoe het jou verder kan helpen.

Lekker in je vel excellent

Je wilt afvallen en heel eerlijk gezegd niet een paar kilo maar best wel veel. Veel kilo’s kwijtraken kost tijd en focus. Om al die tijd gemotiveerd te blijven en die zo belangrijke focus te behouden heb ik dit traject speciaal voor jou ontwikkeld. Zes maanden lang gaan we met elkaar aan de slag en werken we aan jouw doel om die kilo’s te verliezen. Maar we doen meer! Lees hier wat dit traject voor jou kan betekenen en wat het je gaat opleveren.

breakfast-2367097_1920