Slide One
Image is not available
Over mij
Waardevolle vrouwen
Slide One
Image is not available
Over mij
Waardevolle vrouwen
Schermafbeelding 2017 10 18 om 16.22.38

Als ik mijzelf moet omschrijven dan komt er een woord altijd naar boven: nuchter. Ik ben nuchter, houd niet van ingewikkelde zaken en houd het dan ook graag simpel. Ook op het gebied van eten, misschien wel juist op het gebied van eten. Want in de wereld van diëten is het soms lastig om het overzicht te houden. Maar heel eerlijk, gezond eten is helemaal niet zo ingewikkeld. In theorie is het eigenlijk vrij eenvoudig, wat het echter lastig maakt is de praktijk. De verleidingen die je dagelijks om de oren vliegen. De diëten die je misleiden en laten falen.

Ik zei het al, ik houd van eenvoudig en niet te ingewikkeld en afvallen wordt vaak erg ingewikkeld gemaakt. Tal van regeltjes worden bedacht. Dan moet je weer eiwitten aan je voeding toevoegen en dan mag je weer geen koolhydraten hebben of is het belangrijk dat je iedere dag start met een glas uitgeperste citroen…

Maar al die regels en diëten brengen je vaak niet wat je graag wilt, namelijk blijvend een gezond gewicht. Dat komt omdat als die ‘oplossingen’ tijdelijk zijn. Wat echt werkt is je gedrag aanpakken! Want je gedrag veroorzaakt het getal op de weegschaal, en je gedrag wordt bepaalt door je gedachtes en overtuigingen. We noemen dit je mindset, en je mindset is super belangrijk. Het is zelfs zo dat je mindset voor meer dan 90% bepalend is of jij wel of niet succesvol zal gaan zijn. Als je het getal op de weegschaal wilt veranderen moet je dus niet aan het eind, bij die weegschaal beginnen maar aan het begin, bij je mindset. Hoe denk jij en welk gedrag komt er voort uit dat denken.

Ook jij kunt je mindset veranderen! Er zit zoveel meer in je dan je nu misschien denkt. Je bent in staat bergen te verzetten. Er zit een oerkracht in je die je niet voor mogelijk houdt. Een schat aan mogelijkheden, kwaliteiten en je doet niemand een plezier om ze verborgen te houden. Jezelf niet, maar ook je omgeving niet. Je kinderen, je partner, iedereen die je lief is heeft er baad bij dat jij jezelf laat zien. Laat de wereld zien dat jij er jij bent.

BRD 150924 Business moms-218

Speciaal voor jou doe ik wat ik doe, werk ik aan mooie programma’s en trajecten. Om jou te laten stralen. Om ervoor te zorgen dat jij weer lekker in je vel komt te zitten. Want dat verdien je! Verstop jezelf niet langer maar zet die eerste stap. Je kunt het, omdat de kracht allang in je zit. Ik help je graag verder.

Je wilt niet de rest van je leven deze strijd voeren. Je wilt je niet de rest van je leven zo blijven voelen. Je wilt gelukkig zijn, stralen. Je zeker voelen, de baas zijn over je eetgedrag, de controle hebben. Lekker in je vel zitten.

Verandering betekent investeren. Ben jij bereid te investeren, in tijd, in je lichaam, in je gedrag? Ben jij bereid hard te werken? Voor je gezondheid, voor jezelf? dan ben ik er voor je, want alleen hoef je het zeker niet te doen. Ik help je graag om weer lekker in je vel te zitten.